LOGITECH Lift Verticale Ergonomische Muis Roze

  • Model: LOGITECH Lift Verticale Ergonomische Muis Roze
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
79.99
67.99
Uw korting 15%

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing


Veilig betalen

  • Gratis bezorging
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen bedenktijd
  • 2 jaar fabrieksgarantie
Verpakking : Geopende verpakking
Voorkant : Geen bijzonderheden
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden
Als het bureauleven je eronder krijgt, lift jezelf omhoog. De verticale ergonomische muis van Lift is geschikt voor kleine tot middelgrote handen en is gemaakt voor comfort van het eerste ochtendlicht tot 's avonds laat.
Lift je hand voor direct comfort met een zachte rubberen greep en een comfortabele duimsteun. Beweeg je in een natuurlijkere houding onder 57°. En voel de concentratieflow van 's morgens vroeg tot 's avonds laat met productiviteitsfuncties die zijn ontworpen om bij je werkstijl te passen.
Verbind eenvoudig met maximaal 3 apparaten via Bluetooth of Logi Bolt en profiteer van een batterijlevensduur van 2 jaar in een enkele AA-batterij. Batterijlevensduur kan variëren, afhankelijk van gebruiks- en computeromstandigheden.
Productspecificaties
Aantal batterijen 1
Aantal functietoetsen 4
Batterijduur 24 maanden
Bluetooth Ja
Breedte (muis) 7
Breedte verpakking 8.5
Diepte (muis) 10.8
Diepte verpakking 14.5
Fabrieksgarantie 2
Functietoetsen 4
Gewicht (muis) 125
Hoogte (muis) 7.1
Hoogte verpakking 7.5
Kleur Roze
Manufacturer Part Number (MPN) 910-006478
Maximale DPI 4000
Modeljaar 2022
Omtrek verpakking 46.5 cm
Ondersteunde besturingssystemen PC, MAC
Overige kenmerken Lift jezelf omhoog - Wanneer het bureauleven even te veel wordt, is de Logitech Lift ergonomische muis er om jouw vermoeide handen te ondersteunen. Geschikt voor kleine tot middelgrote rechterhanden Lift je hand verticaal voor comfort - Rust je hand de hele dag comfortabel op deze rechtopstaande muis. Met een zacht gestructureerde grip en een knusse duimsteun voor een betere polshouding 57° vol relaxatie - De verticale vorm van de Lift helpt je polsen om verlichting te voelen tijdens het werk. Het stimuleert een natuurlijkere houding van de onderarm, voor comfort en productiviteit Ontspan de hele dag door - Concentreer je op je werk dankzij deze draadloze computermuis met goed bereikbare en aanpasbare knoppen, stille klikken en een SmartWheel voor soepel en nauwkeurig scrollen Ergo-Gecertificeerd - De Lift draadloze verticale muis is ontworpen, ontwikkeld, getest en goedgekeurd volgens criteria die zijn opgesteld door toonaangevende ergonomen Maak Verbinding op Jouw Manier - Maak verbinding via Bluetooth Low Energy of Logi Bolt USB met Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS of Linux. Geniet van een batterijduur tot 2 jaar Plastic onderdelen in Lift bevatten gecertificeerd gerecycled plastic van afvalmateriaal (Graphite: 70%, Rose en Off-white: 54% - uitgezonderd plastic in ontvanger, batterij, PWA (Printed Wiring Assembly), FFC-kabel en verpakking)
Scrolltype Instelbaar
Scrollwiel Ja
Signaaloverdracht Draadloos
Soort batterij aa
Totaalgewicht incl. verpakking 0.22
Type apparaat Muis
Verpakkingsinhoud Logitech Lift Left Verticale Ergonomische Muis Logi Bolt USB-ontvanger AA-batterij Snelstartgids
Verpakkingsvolume B x H x D (m) 8.5 cm / 7.5 cm / 14.5 cm
Zendbereik 10

Tags: 1724636 , Voorraadreferentie: 51065677