Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

KOCH SOFTWARE Call of Duty: Modern Warfare 2 | PlayStation 5

-20%

€ 73.99

€ 59.19

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing

Bijzonderheden

Verpakking : Nieuw product in beschadigde verpakking
Voorkant : Geen bijzonderheden
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden

Productomschrijving


Actie Pre-orderbonusPre-order Call of Duty: Modern Warfare 2 en ontvang een exclusieve steelbook cadeau zolang de voorraad strekt.
Welkom in het nieuwe tijdperk van Call of Duty.Call of Duty: Modern Warfare II is het vervolg op de kaskraker van 2019, Modern Warfare. Met de terugkeer van de iconische kapitein John Price, de onverschrokken John \"Soap\" MacTavish, de veteraan sergeant Kyle \"Gaz\" Garrick en de eenzame wolf zelf, de fan-favoriete operator Simon \"Ghost\" Riley. Spelers zullen ontdekken wat Task Force 141 tot de legendarische eenheid maakt die het nu is.Van kleinschalige infiltratietactieken tot zeer geheime missies, spelers zullen nieuwe wapens, voertuigen en uitrusting moeten gebruiken om het op te nemen tegen hun vijanden. Rust jezelf uit en ga de strijd aan op zee door vijanden onder water te belegeren, een sterk versterkte vijandelijke basis binnen te dringen, langs kanalen te infiltreren en belangrijke bondgenoten te bevrijden op een clandestiene plek die in de bergen verborgen ligt.Infinity Ward zal fans onderdompelen in adembenemende, state-of-the-art next-gen gameplay. Vecht samen met je vrienden in een werkelijk meeslepende ervaring met verbluffend realistisch geluid, belichting en graphics die dit de meest geavanceerde Call of Duty in de geschiedenis van de franchise maken. Modern Warfare® II bevat een vernieuwd en geavanceerder AI-systeem, verbeterde rendering- en fotogrammetrie-technologie, een nieuw wapenarsenaalsysteem dat meer aanpassingsmogelijkheden biedt dan ooit tevoren, en tal van andere grafische en gameplay-innovaties die de franchise naar nieuwe hoogten tillen. De toekomst van de franchise zit vol baanbrekende innovaties en zet de toon voor next-gen gameplay.Modern Warfare II zal vanaf dag één een indrukwekkende hoeveelheid content bevatten: vorm je team en vecht aan de zijde van de TF141 in een singleplayer-campagne over de hele wereld, speel alleen of als team in meeslepende multiplayer-gevechten met nieuwe locaties en manieren om te spelen, en ontdek een geavanceerder, verhaalgedreven speltype Special Operations met coöperatief tactisch spel.Bovendien sluit Modern Warfare II aan op de nieuwe Warzone-ervaring die dit jaar uitkomt, en daarmee op de evolutie van de Battle Pass met een volledig nieuwe speelruimte en sandbox-modus. Verwacht een schema vol gratis post-launch content die evoluerende gameplay laat zien met nieuwe maps, nieuwe modes, seizoensevents, community vieringen en meer.Blijf koel.Pre-order en krijg eerder toegang tot de Open Beta* - als eerste op PS4 en PS5.
Upgrade beschikbaar voor PS5: Upgrade je spel naar de PS5 digitale versie zonder extra kosten. Om in aanmerking komende PS4-schijfkopieën te upgraden, hebben spelers een PS5-console met een schijfstation nodig. Playstation.com/help
*De daadwerkelijke beschikbaarheid van het platform en de MP Beta-lanceringsdatum(s) zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Bezoek www.callofduty.com/beta voor meer informatie. De minimumduur van de Open Beta is 2 dagen. Aanbieding beperkt geldig, afhankelijk van het aantal beschikbare codes van deelnemende handelaars. Online Multiplayer abonnement kan vereist zijn.

Specificaties

Productspecificaties
EAN 5030917297038
Gegevensdrager Blu-ray
Genre Shooter
Genre 2 Games
Keywords cod mw2
Leeftijdskeuring (PEGi) PEGI 18
Platform PlayStation 5

Artikelnummer: 1730303

Voorraadreferentie: 54489662