Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

SAMSUNG RS68CG882ES9EF

Energie label e

-15%

€ 1299.–

€ 1104.15

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing

Bijzonderheden

Verpakking : Geen originele verpakking
Voorkant : Deuk
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden

Productomschrijving

Er staat weinig zo stoer in de keuken als een Amerikaanse koelkast, dus met de Samsung RS68CG882ES9EF haal je een zuinig apparaat in huis waarmee je ook meteen stijlpunten scoort. Deze slimme koel-vriescombinatie is niet alleen zeer flexibel in gebruik, maar gaat nog een stap verder met een speciale AI-modus. Schroef het energieverbruik proactief en efficiënt terug en houd de controle: dat is het gemak van SmartThings.

Stijlvol en modern


Over het design van deze koel-vriescombinatie is goed nagedacht. Hij ziet er niet alleen strak uit, maar hij is ook compacter dan hij lijkt. Je zou het misschien niet zeggen, maar dit model heeft een capaciteit van maar liefst 634 liter. Dankzij het SpaceMax-design valt dit echter niet op, want door de flinterdunne isolatiewanden is er meer ruimte aan de binnenzijde zonder dat de koelkast zelf groter uitvalt. Ook de platte koelventilator aan de achterwand neemt weinig plek in, wat dus nog meer opbergruimte creëert.

Nooit meer ruimtegebrek


Met een ruim koelgedeelte van 409 liter en een vriesgedeelte van 225 liter kom je absoluut geen ruimte tekort. Met diverse plateaus, deurvakken en ruime lades voor vershoudproducten deel je het apparaat helemaal naar wens in. De vriezer heeft daarnaast een handige ijsblokjesmaker. Zo heb je altijd ijs bij de hand voor een lekker koud drankje. Bovendien profiteer je van meer flexibiliteit met Smart Conversion. Tover bijvoorbeeld de vriezer om tot extra koelruimte of zet de koelruimte helemaal uit als je op vakantie gaat. Heb je niet alle ruimte nodig? Dan gebruik je alleen het vriesgedeelte als koelkast. Module 3: image

Altijd ijskoud


Temperatuurschommelingen zullen in deze koel-vriescombinatie vrijwel niet voorkomen. Het Twin Cooling Plus-systeem optimaliseert de temperatuur en vochtigheidsgraad en bestaat uit 2 afzonderlijke koelsystemen: een voor de koelkast en een voor het vriesgedeelte. Voeg je nieuwe boodschappen toe, dan gebruik je de handige functies Power Cooling en Power Freezing om deze razendsnel te koelen. Al die kou wil niet zeggen dat er ijs ontstaat, want dankzij No Frost is dat volledig onder controle, zodat jij dit apparaat niet zelf hoeft te ontdooien. Dit alles wordt aangedreven door een krachtige, duurzame Digital Inverter-compressor.

Bespaar met SmartThings


Het koelen van de toekomst begint vandaag. Deze koel-vriescombinatie van Samsung is namelijk compatibel met de SmartThings-app (via wifi). Energie besparen wordt jou zo wel heel makkelijk gemaakt! Dankzij de AI Energiemodus wordt er een analyse van je gebruikspatroon gemaakt en schroef je het energieverbruik op proactieve wijze terug. Daar blijft het niet bij, want SmartThings houdt de werking van jouw koelkast nauwlettend in de gaten en geeft het aan wanneer er iets vervangen moet worden. De app helpt je zelfs met koken door recepten voor te stellen op basis van de boodschappen die je in het apparaat bewaart.

Specificaties

Productspecificaties
Aantal deuren 2
Aantal deurvakken 5
Aantal deurvakken vriesgedeelte 2
Aantal koellades 2
Aantal schappen koelvak 4
Aantal vrieslades 2
Aantal vriesvakken 4
Aanvullende garantie-informatie Geen aanvullende garantie-informatie
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
Afmetingen (B x H x D) 91.2 cm x 178 cm x 71.6 cm
Bewaartijd bij stroomuitval (u) 7
Binnenverlichting Ja
Breedte 91.2
Breedte verpakking 98
Deur opent naar Links en rechts
Diepte 71.6
Diepte verpakking 77.6
Display Ja
Energie-efficiëntieklasse (EU 2017/1369) E
Energie-efficiëntieschaal van de EU (EU 2017/1369) A-G
Flessenrek Nee
Geluidsniveau (akoestisch geluid via lucht) 36
Gewicht 110
Hoogte 178
Hoogte verpakking 191.2
IJsdispenser Ja
Inhoud van de koelvakken 409
Inhoud van de vriesvakken 225
Introductiedatum 2023-05-22
Jaarlijks energieverbruik 351
Kleur Zilver
Klimaatklasse Extended temperate
Koelmiddel R600A
Manufacturer Part Number (MPN) RS68CG882ES9EF
Model Amerikaanse koelkast
Modeljaar 2023
NoFrost Ja
Omtrek verpakking 542.4 cm
Plaats vriesvak Links
Signaal bij open deur Ja
Snelkoelfunctie Ja
Snelvriesfunctie Ja
Software-updates vanuit fabrikant Onbekend
Soort koelsysteem Inverter
Te verbinden met app Ja
Temperatuur regelbaar diepvriesgedeelte Ja
Temperatuur regelbaar koelgedeelte Ja
Temperatuurweergave koelvak Ja
Temperatuurweergave vriesvak Ja
Totaalgewicht incl. verpakking 115
Type apparaat Amerikaanse koelkast
Updatebeleid Apparaat is compatibel met de SmartThings-app, maar krijgt zelf geen updates. De app wordt periodiek geüpdatet. De leverancier geeft niet aan wanneer dergelijke updates worden geïntroduceerd, maar consumenten worden via de SmartThings-app wel op de hoogte gebracht van updates.
Verpakkingsinhoud Amerikaanse koelkast, eierrekje, gebruikershandleiding
Verpakkingsvolume B x H x D (m) 98 cm / 191.2 cm / 77.6 cm
Verstelbare poten Ja
Waterdispenser Ja

Artikelnummer: 1762330

Voorraadreferentie: 62007487