LOGITECH Spotlight Grijs

  • Model: LOGITECH Spotlight Grijs
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
129.99
65.00
Uw korting 50%

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing


Veilig betalen

  • Gratis bezorging
  • Gratis retourneren
  • 100 dagen bedenktijd
  • 2 jaar fabrieksgarantie
Verpakking : Geopende verpakking
Voorkant : Geen bijzonderheden
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden

Logitech Spotlight


Presenteer als nooit tevoren met de Logitech Spotlight, een revolutionair presentatieapparaat met innovatieve features. Met de Spotlight navigeer je eenvoudig door dia's en inhoud op het scherm tot 30 meter afstand. De Spotlight ondersteunt handgestuurde opdrachten, zoals: scrollen, pannen en volumebediening, zodat je met deze presenter professioneel presenteert. Met de aanpasbare timer kun je het apparaat in je hand laten trillen, zodat je volledige controle houdt over jouw presentatietijd.

Unieke aanwijsfunctie


Dankzij het geavanceerde aanwijssysteem kun je de aandachtsgebieden markeren en uitvergroten tot de kleinste details zichtbaar zijn. Dit maakt het gebruik van laseraanwijzing op moeilijk zichtbare schermen overbodig, want met de Spotlight neem je het publiek letterlijk tot in de kleinste puntjes mee in jouw verhaal.

Betrouwbaar


Verwissel je ook voor elke presentatie voor de zekerheid de batterijen? Wanneer de Spotlight volledig is opgeladen, gaat deze tot drie maanden mee zodat je tijdens jouw presentatie je hier niet druk over hoeft te maken. Dankzij de plug-and-play-functionaliteit kun je snel van start op de meeste apparaten en platforms met compatibele software.
Productspecificaties

Tags: 1498253 , Voorraadreferentie: 47277795