LOGITECH G 935 Wireless 7.1 Surround Sound LIGHTSYNC

  • Model: LOGITECH G 935 Wireless 7.1 Surround Sound LIGHTSYNC
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
119.00
89.25
Uw korting 25%

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing


Veilig betalen

  • Gratis bezorging
  • Gratis retourneren
  • 100 dagen bedenktijd
  • 2 jaar fabrieksgarantie
Verpakking : Geopende verpakking
Voorkant : Geen bijzonderheden
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden
Ervaar de geavanceerde Pro-G-drivers van de Logitech G935 en je bent meteen om! Want deze krachtige, draadloze headset levert niet alleen steengoed stereogeluid op consoles, op de pc ervaar je jouw favoriete titels zelf in 7.1-surround sound.


De Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound LIGHTSYNC-gamingheadset zorgt ervoor dat je altijd een stap voor blijft op de tegenstander. Je hoort waar de actie vandaan komt en hebt hier al adequaat op gereageerd voordat de vijand begrijpt wat er gebeurd is. En omdat het op het slagveld net zo belangrijk is om verstaanbaar te zijn, is de G935 uitgerust met een omnidirectionele microfoon zodat jij jouw winnende tactieken met jouw teamgenoot bespreekt.


De mute- en volumeknop die op de oorschelp zijn gemonteerd, geven je controle over de audio, terwijl de 3 G-toetsen je feilloos laten switchen tussen verschillende profielen. Hij is volledig draadloos met een bereik van 15 meter, heeft een accu die tot 12 uur meegaat, en om het plaatje compleet te maken, is de Logitech G935 uitgerust met LIGHTSYNC; RGB-verlichting om deze headset helemaal te personaliseren met keuze uit 16,8 miljoen kleuren.
Productspecificaties

Tags: 1606871 , Voorraadreferentie: 49004271