KRUPS Intuition Preference+ EA875E Zilver

  • Model: KRUPS Intuition Preference+ EA875E Zilver
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
819.00
573.30
Uw korting 30%

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing


Veilig betalen

  • Gratis bezorging
  • Gratis retourneren
  • 100 dagen bedenktijd
  • 2 jaar fabrieksgarantie
Verpakking : Geopende verpakking
Voorkant : Geen bijzonderheden
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden
Met de KRUPS Intuition Preference+ EA875E volautomatische espressomachine personaliseer je met gemak jouw favoriete koffiedranken. Creëer tot twee profielen om snel en gemakkelijk bij jouw favoriete instellingen te komen. Kies op het groot gekleurde touchscreen met scrollfunctie gemakkelijk een lichtindicator kleur, weergave type, helderheid en bewaar je gepersonaliseerde dranken. De slimme lichtindicatoren begeleiden je door het koffiemenu. Bovendien beschikt de Intuition Preference+ over 15 voorgeprogrammeerde recepten: ristretto, espresso, koffie, doppio, americano, lungo, espresso machiatto, cappuccino, latte machiatto, flat white, opgeschuimde melk, caffe latte, infusion thee, zwarte thee en groene thee.


Onderhoud aan de machine kan gemakkelijk via de voorkant worden gedaan en dankzij de lekbakindicator voorkom je dat de lekbak overloopt. De volautomatische espressomachine is voorzien van KRUPS Quattro Force technologie die het beste uit de koffie haalt. Het geïntegreerd OTC-systeem schuimt de melk perfect op, waardoor je binnen 1 druk op de knop al geniet van een cappuccino. De meegeleverde melkkan heeft een inhoud van 600 ml en kan gemakkelijk in de koelkast worden bewaard. De koffie-uitloop is verstelbaar, waardoor het mogelijk is om zowel kleine kopjes espresso als grote glazen latte macchiato onder de machine te plaatsen. De KRUPS Intuition Preference+ is zeer laag in onderhoud dankzij het auto-clean-system: de gesloten metalen zetgroep hoeft niet gedemonteerd en handmatig gereinigd te worden.


Dit krijg je erbij:
2 reinigingstabletten, 1 zakje ontkalker, melkslang voor het 'One Touch Cappuccino'-blok, reinigingsnaald van het stoomcircuit, 1 Claris-patroon voor waterfiltersysteem met aandraai-accessoire, 1 teststaafje voor waterhardheid, pijpenrager, 600 ml melkkan en handleiding
Productspecificaties

Tags: 1668927 , Voorraadreferentie: 49038876