Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

TP-LINK TL-SG105S

-15%

€ 29.99

€ 25.49

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing

Bijzonderheden

Verpakking : Geopende verpakking
Voorkant : Geen bijzonderheden
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden

Productomschrijving

Wil jij op een eenvoudige manier de snelheid en efficiëntie van jouw particuliere of zakelijke netwerk verbeteren? De TP-LINK TL-SG105S doet het allemaal. Met het plug-and-playdesign ga je direct aan de slag. Daarnaast profiteer je van diverse groene technologieën waarmee jouw netwerk minder CO2 produceert.

Stap over naar gigabit


Met de TP Link TL-SG105S upgrade je heel eenvoudig de capaciteit van je netwerk, zodat ook jij van razendsnel gigabit-internet profiteert. Deze netwerkswitch met stevige stalen behuizing is uitgerust met wel 5 ethernetpoorten, waar jij moeiteloos diverse apparaten op aansluit. Dankzij de Auto-MDI-MDIX-technologie heb je zelfs geen crossover-kabels nodig. Sluit gewoon jouw ethernetkabels rechtstreeks aan en de switch doet de rest. Het plug-and-playapparaatje is vanwege zijn design zonder ventilator zeer stil en is geschikt voor wandmontage. Je plaatst hem dus precies waar jij hem nodig hebt.

Een efficiënte netwerkverbinding


Iedere netwerkpoort van deze switch is voorzien van auto-negotiation. Dit houdt in dat de verbindingssnelheid van een aangesloten netwerkapparaat automatisch wordt geregistreerd (10, 100 of 1000 Mbps) en op basis van die informatie wordt aangepast. Zo zorgt het apparaatje voor de best mogelijk compatibiliteit en prestaties. Dankzij IGMP Snooping herkent de switch multicast-groepen waar hetzelfde netwerkverkeer heen wordt gestuurd en optimaliseert hij de gegevensstroom. Bovendien zorgen diverse Quality of Service-methoden ervoor dat netwerkverkeer voor stem- en videotoepassingen soepel wordt overgedragen en geniet je met IEEE 802.3x-stroomregeling van een betrouwbare gegevensoverdracht.

Ga voor groen


Bij deze netwerkswitch is er ook aan het milieu gedacht. Het apparaatje is namelijk uitgerust met allerlei energiebesparende technologieën. Zo krijgt jouw netwerkcapaciteit een flinke boost, terwijl het stroomverbruik juist aanzienlijk daalt. De switch past namelijk automatisch het stroomverbruik aan op de verbindingsstatus en de lengte van de gebruikte kabel. Hierdoor verklein je ook nog eens de CO2-voetafdruk van jouw netwerk, of het nu om een particulier of een zakelijk netwerk gaat. Dat is nog eens groen internet: goed voor het milieu en goed voor de portemonnee.

Specificaties

Productspecificaties
Aansluitingen 5x ethernet (LAN)
Aantal ethernetpoorten 5
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
Breedte 10.0
Breedte verpakking 20
Diepte 9.8
Diepte verpakking 11
Fabrieksgarantie 3
Hoogte 2.5
Hoogte verpakking 13
Introductiedatum 2018-05-23
Kleur Zwart
Manufacturer Part Number (MPN) TL-SG105S
Maximale data-overdrachtssnelheid Gigabit
Min. duur van software-updates vanaf productintroductie 3
Modeljaar 2018
Omtrek verpakking 68 cm
Software-updates vanuit fabrikant Ja
Switch-type Unmanaged
Totaalgewicht incl. verpakking 0.430
Type apparaat Switch
Updatebeleid Vul hier het updatebeleid in.
Verpakkingsinhoud 1x TL-SG105S, 1x Voedingsadapter, 1x handleiding
Verpakkingsvolume B x H x D (m) 20 cm / 13 cm / 11 cm

Artikelnummer: 1589946

Voorraadreferentie: 55186802