Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

JURA E8 Chroom (EB)

-20%

€ 1379.–

€ 1103.20

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing

Bijzonderheden

Verpakking : Gerepareerd product in geopende verpakking
Voorkant : Geen bijzonderheden
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden

Productomschrijving

De JURA E8 Chroom (EB) is een volautomatische espressomachine met 3D-bereidingstechnololgie. Dit zilveren apparaat is speciaal ontwikkeld voor het bereiden van koffiespecialiteiten met melkschuim.

Koffie-of melkspecialiteit compleet naar wens


De JURA E8 is uitgerust met 17 vooraf ingestelde programma’s, waaronder: Espresso, Koffie, Cappuccino, Cappuccino Extra Shot, Caffè Barista, Lungo Barista, Espresso doppio, Espresso macchiato, Macchiato, Cortado, Latte macchiato, Latte macchiato Extra Shot, Flat White, Flat White Extra Shot, Melkschuim en Heet water. Dankzij deze ruime keuze zit er altijd wel een drankje tussen dat jij lekker vindt. De espressomachine is daarnaast voorzien van een instelbare koffietemperatuur, -sterkte en -hoeveelheid. Zo stem jij jouw koffiespecialiteit compleet naar wens in. Het koffiezetapparaat beschikt ook over een melkopschuimmethode waarmee jij jouw kopje koffie een finishing touch geeft.

Luxe design en bediening


Deze machine is ontworpen met hoogwaardige materialen en heeft een harmonieuze uitstraling dankzij zijn waterreservoir met ribbels en verchroomde kopjesplateau. Het zilverkleurige apparaat is uitgerust met een 2,8-inch-kleurendisplay en beschikt over een handige 2-kops-functie met kopjesverlichting, voor eenvoudige en intuïtieve bediening van jouw gezin of gasten. De espressomachine is verder voorzien van een ruim waterreservoir van 1,9 liter en een bonenreservoir van 280 gram. Zo zet jij gerust meerdere kopjes koffie achter elkaar zonder tussendoor iets bij te hoeven vullen. Het apparaat is geschikt voor koffiebonen en gemalen koffie.

Keer op keer een rijke en volle smaakervaring


De JURA E8 is uitgerust met 3D-bereidingstechnologie. Bij deze technologie stroomt het water op meerdere niveaus gelijkmatig door het koffiepoeder, waardoor het maximale uit het aroma wordt gehaald. Zo ervaar jij keer op keer een rijke en volle smaakervaring. De espressomachine is verder voorzien van de functie Intelligent voorverwarmen, voor warme koffie vanaf het eerste kopje. Het koffiezetapparaat is daarnaast compatibel met de JURA-app. Deze app maakt alle functies van het apparaat op jouw smartphone inzichtelijk en bedienbaar. Koffie zetten was nog nooit zo eenvoudig.

Maximale pompdruk


Het apparaat is voorzien van een krachtig vermogen van 1.450 watt. Zo zet jij in een handomdraai meerdere kopjes koffie met een volle smaak achter elkaar. De JURA E8 beschikt verder over een hogedrukpomp van maar liefst 15 bar. Dit is een universeel maximum onder espressomachines. Met deze pompdruk komt elke koffiespecialiteit dan ook goed tot zijn recht. Het koffiezetapparaat is verder voorzien van een geïntegreerd spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma en een One-Touch-melkreinigingssysteem. Wanneer je jouw machine goed onderhoudt, bewaak je de smaak van jouw koffie immers het beste, zodat je eindeloos kan genieten.

Specificaties

Productspecificaties
2-kops-functie Ja
Aantal maalgraden Onbekend
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
Afneembaar melkreservoir Nee
Afneembaar waterreservoir Ja
Auto cappuccinosysteem Ja
Automatische uitschakeling Ja
BetterWay BetterWay Coffee Machines
Bluetooth Ja
Breedte 28
Breedte verpakking 50
Diepte 44.6
Diepte verpakking 40
Display Ja
Druppelstop Ja
Energiebron Netsnoer
Fabrieksgarantie 25
Fabrikant JURA
Frequentie 50/60
Geïntegreerde koffiemolen Ja
Gewicht 9.6
Heetwaterfunctie Ja
Hoogte 35.1
Hoogte verpakking 30
Indicatielampje Nee
Ingangsspanning 230
Inhoud bonenreservoir 280
Inhoud watertank 1.9
Instelbare koffiehoeveelheid Ja
Instelbare koffiesterkte Ja
Instelbare koffietemperatuur Ja
Kleur Zilver
Koffiemolen
Koffiesoort Koffiebonen, gemalen koffie
Kopjeswarmer Nee
Lengte aansluitkabel 1.1
Materiaal buitenkant Kunststof
Maximaal vermogen 1450
Melkopschuimmethode Automatisch met melkslang
Model E8 (EB)
Modeljaar 2020
Niveau-aanduiding Nee
Omtrek verpakking 190 cm
Overige kenmerken Nee
Pompdruk 15
Programma's Espresso, 2x Espresso, Koffie, 2x Koffie, Cappuccino, Cappuccino Extra Shot, Caffè Barista, Lungo Barista, Espresso doppio, Espresso macchiato, Macchiato, Cortado, Latte macchiato, Latte macchiato Extra Shot, Flat White, Flat White Extra Shot, Melkschuimportie, Heet water
Reinigings- en ontkalkingsalarm Ja
Reinigingsprogramma Ja
Software-updates vanuit fabrikant Onbekend
Te verbinden met app Ja
Timer Nee
Totaalgewicht incl. verpakking 11.7
Touchscreen Nee
Type apparaat Volautomatische espressomachine
Updatebeleid Onbekend
Verpakkingsinhoud Handleiding
Verpakkingsvolume B x H x D (m) 50 cm / 30 cm / 40 cm
Verwarmingssysteem Thermoblock
Waterfilter Ja
Wifi Nee

Artikelnummer: 1676525

Voorraadreferentie: 57633842