Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

SAMSUNG Galaxy Buds2 Zwart

-15%

€ 99.–

€ 84.15

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing

Bijzonderheden

Verpakking : Geopende verpakking
Voorkant : Geen bijzonderheden
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden

Productomschrijving

Met de Samsung Galaxy Buds2 Grijs ervaar je een nieuwe geluidsdimensie. Deze noisecancelling-oordopjes hebben een uitgebalanceerd geluid, een goede batterij en een zeer comfortabele pasvorm om jouw geluid te laten horen zoals het moet klinken.

Heldere geluidsoverdracht en 20 uur luisterplezier


Deze Samsung-oordopjes zijn volledig draadloos en te verbinden via bluetooth. De Galaxy Buds2 zijn compatibel met bluetoothversie 5.2, wat zorgt voor een heldere geluidsoverdracht als je muziek luistert. Dus pak jouw Galaxy-smartphone, Tab of Watch erbij om snel verbinding te maken. Je hebt daarna op een volle batterij, zelfs met noisecancelling ingeschakeld, tot 5 uur afspeeltijd. Als je de meegeleverde case volledig oplaadt, krijg je 3 extra ladingen van 5 uur. In totaal geniet je tot 20 uur van al jouw favoriete audio. Daar kom je de dag dus wel mee door.

Creëer jouw audio-universum


Luisterkwaliteit staat bij de Samsung Galaxy Buds2 voorop. Daarom beschikken ze over Active Noise Cancelling. Het achtergrondgeluid wordt tot 98% verminderd, zodat je ongestoord geniet van jouw podcast, luisterboek en muziek. De 2-weg dynamische speakers zorgen voor een uitgebalanceerd geluid, zodat de diepe bas en heldere hoge tonen naar verhouding klinken. Til jouw luisterervaring naar een nog hoger niveau door op jouw Galaxy-device 360 Audio te installeren. Dankzij Dolby Head Tracking-technologie wordt deze driedimensionaal. In combinatie met Dolby Atmos wordt de audio nog gedetailleerder. Een ding is zeker: jij staat centraal in deze audio-ervaring.

Soepel switchen en kraakheldere microfoon


Er komen geen knoppen aan te pas om de Galaxy Buds2 te bedienen. Met een simpele tik of swipe bedien je de muziek, het volume en inkomende oproepen. Gesprekken voer je overigens in kraakheldere kwaliteit dankzij de 3 microfoons en ingebouwde stemdetectie. Het omgevingsgeluid wordt door de machine-learning gefilterd, waar het design de ruis vermindert bij slechte weersomstandigheden. Daarnaast is het schakelen tussen jouw Buds2 en andere Samsung-apparaten zeer eenvoudig. Dit doe je dankzij Auto Switch. Door deze functie blijf je met een simpele handeling altijd verbonden en bereikbaar.

Vederlicht gewicht en comfortabele pasvorm


Met een lange batterijduur is het belangrijk dat de in-earoordopjes goed zitten. Dat begint bij het gewicht. Deze kleurrijke, tot een hoek van 15° spatwaterbestendige Galaxy Buds2 wegen slechts 5 gram. Je merkt niet eens dat ze in je oren zitten. Dit komt ook door het ergonomische ontwerp. De behuizing is namelijk vormgegeven naar je oorschelp. Het is wel belangrijk om de juiste zachte, siliconen oortips te kiezen. Je hebt keuze uit 3 verschillende formaten: small, medium en large. Hoe je weet welke bij jou past? Gebruik het Earbud fit test-menu in de Galaxy Wearable-app om achter de juiste pasvorm te komen.

Specificaties

Productspecificaties
Aansluitingen USB-C
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
Bluetooth Ja
Bluetooth-versie 5.2
Breedte 17
Breedte verpakking 5
Diepte 21.1
Diepte verpakking 5
Draadloos opladen Ja
Draagwijze In-ear
Fabrieksgarantie 2
Frequentie microfoon Onbekend
Frequentiebereik Onbekend
Geïntegreerde microfoon Ja
Geluidssterkte Onbekend
Gewicht 5
Headset-functie Ja
High Resolution Audio Nee
Hoogte 20.9
Hoogte verpakking 2.8
Inclusief oplader Ja
Introductiedatum 2021-08-11
Kleur Zwart
Kleur (basic) Zwart
Manufacturer Part Number (MPN) SM-R177NZKAEUB
Maximale accuduur 29
Min. duur van software-updates vanaf productintroductie 2
Modeljaar 2021
Noise-Cancelling Active (ANC)
Omtrek verpakking 20.6 cm
Oplaadtijd 1
Overige kenmerken IPX2
Ruisonderdrukking Ja
Signaaloverdracht Draadloos
Software-updates vanuit fabrikant Onbekend
Spreektijd 3.9
Stand-bytijd Onbekend
Totaalgewicht incl. verpakking 0.041
Type apparaat Bluetooth-headset
Updatebeleid Onbekend
Verpakkingsinhoud Galaxy Buds2, Oplaaddoos, Eartips (S,M,L), Snelstartgids, USB-kabel
Verpakkingsvolume B x H x D (m) 5 cm / 2.8 cm / 5 cm
Volumeregeling Ja

Artikelnummer: 1699546

Voorraadreferentie: 58216340