Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

CANON MAXIFY GX4050 - Printen, kopiëren en scannen - Inkt

-30%

€ 450.–

€ 315.–

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing

Bijzonderheden

Verpakking : Geopende verpakking
Voorkant : Geen bijzonderheden
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden

Productomschrijving

De Canon MAXIFY GX4050 Wit combineert een hoge printkwaliteit met duurzaamheid. Deze all-in-oneprinter met automatische documentinvoer en faxfunctie beschikt namelijk over een navulbare inkttank om grote hoeveelheden documenten, flyers, banners en enveloppen af te drukken en daarbij kosten te besparen. Verbind deze printer verder met wifi om vanaf andere devices of via de Canon-app of de cloud documenten af te drukken.

Bediening en navulbare inkttank


Van bureau tot balie: deze Canon-printer uit de MAXIFY-serie past door zijn compacte formaat in elke ruimte. Daarnaast is de bediening eenvoudig, want alle knoppen zitten aan de voorkant. Stel vooraf in of je in zwart-wit of kleur wilt printen en navigeer op het 2.7-inch-kleurentouchscreen om jouw opdracht te kiezen. Aan de onderkant van dit afdrukapparaat zitten 4 navulbare inkttanks: links voor de kleur zwart en rechts voor de kleuren magenta, cyaan en geel. Hierdoor realiseert hij een afdrukkwaliteit tot 600 x 1.200 dots per inch (dpi).

Veel papierruimte en diverse afdrukmogelijkheden


Van zakelijke documenten tot fleurige flyers: met de MAXIFY GX4050 print, kopieer en scan je ze snel en eenvoudig. In de cassette passen 250 vellen papier, waar ook nog een extra achterlade zit waar 100 vellen in passen. Daarnaast print hij in verschillende papierformaten. Uiteraard past A4-papier in deze lades, maar ook mat, glanzend en magnetisch fotopapier. Voor het A4-papier is het mogelijk om zelfs automatisch dubbelzijdig af te drukken. Erg handig als je bijvoorbeeld een uitnodiging moet versturen. Als laatste beschikt hij over een faxfunctie en een automatische documentinvoer-functie om eenvoudig grote hoeveelheden pagina’s te scannen en te kopiëren.

Print eenvoudig bestanden vanuit de cloud


Deze printer van Canon is te verbinden met wifi. Hierdoor print je net zo eenvoudig vanaf andere devices, zoals jouw smartphone of tablet, en uit de cloud, bijvoorbeeld via Dropbox of OneDrive. Deze printer ondersteunt namelijk diverse print- en scanfuncties, waaronder Apple AirPrint, Mopria van Android en PIXMA Cloud Link. Daarnaast is hij compatibel met verschillende besturingssystemen. Het maakt dus niet uit of je laptop of desktop op Windows, ChromeOS of macOS draait. Maar vanaf welk (mobiel) apparaat je ook print: deze printer drukt 18 pagina’s per minuut af, waar dit voor foto’s tot 13 pagina’s per minuut is.

Duurzaam printpatroon en onderhoudsvriendelijk


Van een prachtige advertentie voor een huis tot een interessante onderwijsmodule: op papier komt het beter tot zijn recht! Het is daarbij wel belangrijk om efficiënt te printen. Op een volledige set inktflessen is het mogelijk om met deze Canon-printer tot 14.000 kwaliteitsafdrukken te realiseren. Met de speciale Economy-modus haalt hij zelfs de 21.000. En doordat de inktcartridges navulbaar zijn, hoef je alleen nieuwe inktflessen te kopen. Je bespaart hierdoor enorm op (bedrijfs)kosten. De inkt vul je overigens eenvoudig bij. De kleurgecodeerde inktdoppen met veerbelasting zijn gemakkelijk te openen, waardoor je niet snel inkt op de printer knoeit.

Specificaties

Productspecificaties
Aansluitingen USB 2.0 Hi-Speed, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
Aanvullende update-informatie Onbekend
Afmetingen (B x H x D) 399 mm x 251 mm x 417 mm
BetterWay Blauer Engel
Bluetooth Nee
Breedte 399
Breedte verpakking 49
Diepte 417
Diepte verpakking 50
Duplexeenheid (voor tweezijdig printen) Ja
Fabrieksgarantie 1
Frequentie 2,4
Geluidsniveau 49
Gewicht 9.5
Hoogte 251
Hoogte verpakking 31.4
Kleur Wit
Kleur (basic) Wit
Kleurkopie Ja
Manufacturer Part Number (MPN) 5779C006
Maximaal formaat papierlade A4
Maximaal papiergewicht 265
Mediaformaten A4
Omtrek verpakking 210.8 cm
Ondersteunde besturingssystemen Windows, Server, Mac OS, Mac OS X, Linux
Overige kenmerken Geschikt voor Google Cloud Print en iOS: AirPrint, Canon PRINT Business-app Android; Mopria-gecertificeerd, Canon Print Service-plug-in, Canon PRINT Business-app
Papierinvoer 250 vellen
Papieruitvoer 100 vellen
Printertaal (standaard) UFRII, PCL 5c*, PCL6 MF645Cx: UFRII, PCL 5c*, PCL6, Adobe® PostScript
Printsnelheid zwart-wit (DIN A4) 18
Printsnelheid zwart-wit / kleur 18 ppm / -
Printtechnologie Inkjet
Printvolume (maandelijks) 2.500
Resolutie (afdrukkwaliteit) 1200 x 600 dpi
Te verbinden met app Ja
Totaalgewicht incl. verpakking 13.2
Type apparaat All-in-one-laserprinter
Updatebeleid Onbekend
Verpakkingsinhoud MAXIFY GX4050-inkjetprinter met navulbare MegaTank, 4 inktflessen voor grote volumes (1x zwart en 1x C/M/Y), Netsnoer, Handleidingen en overige documenten
Verpakkingsvolume B x H x D (m) 49 cm / 31.4 cm / 50 cm
Wifi Ja

Artikelnummer: 1748863

Voorraadreferentie: 61183555