Over Media Markt Outlet

Welkom op Media Markt Outlet, de enige echte outlet van Media Markt! Via Media Markt Outlet bieden wij artikelen uit ons reguliere assortiment aan die als showroommodel gebruikt zijn of waarvan de doos bijvoorbeeld geopend is. Hierbij kunt u profiteren van een nóg scherpere prijs dan de toch al lage Media Markt-prijzen, inclusief fabrieksgarantie en gratis verzending! Het assortiment op Media Markt Outlet wordt dagelijks aangevuld met nieuwe artikelen, dus kom regelmatig terug om geen aanbieding te missen.


Met vriendelijke groet,


Media Markt Outlet

Veel gestelde vragen

Is Media Markt Outlet onderdeel van Media Markt?

Ja, Media Markt Outlet (outlet.mediamarkt.nl) is de enige echte outlet van Media Markt. Naast de reguliere Media Markt webshop (www.mediamarkt.nl) en de Media Markt Outlet zijn er geen andere websites waar wij ons assortiment online aanbieden. Wij raden u dan ook aan geen aankopen te doen bij overige op ons gelijkende websites.

Welke artikelen worden er door Media Markt Outlet aangeboden?

Op outlet.mediamarkt.nl bieden wij artikelen uit vrijwel elke productgroep aan. Zo kunt u in de Media Markt Outlet bijvoorbeeld wasmachines, televisies, laptops en telefoons terugvinden. In de meeste gevallen gaat het om showroommodellen of artikelen waarbij de verpakking open is geweest. De bijzonderheden van elk artikel kunt u terugvinden op de productpagina. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Zit er ook garantie op de artikelen die Media Markt Outlet verkoopt?

Ja. Bij elke aankoop die u via Media Markt Outlet doet ontvangt u de gebruikelijke fabrieksgarantie van 2 jaar. Mocht het door u aangeschafte artikel binnen deze termijn onverhoopt een defect vertoont kunt u dus van deze garantie gebruikmaken.

Kan ik een artikel gekocht bij Media Markt Outlet ook ruilen?

Het is momenteel helaas niet mogelijk een artikel rechtstreeks om te ruilen voor een ander exemplaar. Dit vanwege de mogelijk afwijkende staat van de artikelen; een artikel kan bijvoorbeeld in onze outlet beschikbaar zijn inclusief of exclusief originele verpakking. Uiteraard kunt u een artikel wel retourneren en naar wens een nieuwe bestelling plaatsen.

Hoe kan ik een artikel gekocht bij Media Markt Outlet retourneren?

U heeft de mogelijkheid aankopen gedaan bij Media Markt Outlet te retourneren in een Media Markt-winkel, of u meldt het product via deze link aan als retourzending.

  1. u voert het bestelnummer en uw e-mailadres in, selecteert het product dat u wilt retourneren en volgt de verdere instructies
  2. u pakt het product - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele staat, ongeopend en onbeschadigd in de oorspronkelijke verpakking
  3. u stuurt het product binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst terug naar:
Media Markt Online
Antwoordnummer 395
4460 VB Goes

Ongeacht de wijze van retournering zult u het verschuldigde bedrag per bankoverschrijving van ons retour ontvangen. Bij retournering via een Media Markt-winkel ontvangt u uw geld dus niet direct retour.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden van Media Markt Outlet?

Je kan bij Media Markt Outlet veilig en eenvoudig betalen met iDeal of met Creditcard (Mastercard of Visa).
Momenteel bieden wij nog geen andere betalingsmogelijkheden.