Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

Duurzaamheid

Weggooien is zonde. Verleng de levensduur van producten door geretourneerde, beschadigde en gerepareerde producten extra voordelig te kopen. Door te kopen bij MediaMarkt Outlet draag je bij aan een duurzamere wereld. Wij verkopen deze producten met kortingen oplopend tot soms wel 50%. Door in de Outlet te kopen, help je de levensduur van producten te verlengen en voorkom je onnodig afval. Je geeft producten dus een tweede kans.  


Waar komen Outlet producten vandaan?

Outlet-producten zijn geretourneerd binnen onze 30 dagen retourtermijn, of hebben schade opgelopen tijdens transport. Soms zijn de geretourneerde producten defect en worden ze op onze kosten gerepareerd. Daarna verkopen we ze in de Outlet en geven we ze een tweede kans.


Waarom is het beter voor het milieu? 

Door producten een tweede kans te geven, verleng je de levensduur en voorkom je onnodig afval. Daarnaast hoeven er minder nieuwe producten te worden geproduceerd en bespaar je energie en grondstoffen. Je kunt dus impact maken door een mooie Outlet deal te scoren!


Kwaliteitscontroles door onze experts

Onze experts controleren alle producten op technische werking, schade, aanwezigheid van accessoires en originele verpakking. In geval van schade, maken ze foto's en een schadebeschrijving. Ze vermelden ook reparaties. Na reparatie wordt een product getest. Zo weet je altijd wat je koopt.


Retourneren en garantie

Valt het product toch tegen? Dan mag je het product binnen 30 dagen retourneren. Het product moet in dezelfde staat zijn als je hem kreeg. Verder krijg je de volledige 2 jaar fabrieksgarantie, dus ook na het verstrijken van de retourtermijn kun je bij ons terecht. 


Bekijk hier ons Outlet-assortiment