Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

Retourneren

Alle producten die bij MediaMarkt in Nederland zijn gekocht, kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd. Een product retourneer je in dezelfde staat als je hem hebt aangekocht, en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking. Op die manier kunnen wij het product een tweede leven geven. Zo dragen wij samen bij aan een duurzaam gebruik van consumentenelektronica.

Opsturen per post

Voor het retourneren van kleine producten ben je van harte welkom in een van onze winkels. Onze klantenservice medewerkers controleren het product en als deze voldoet aan onze retourvoorwaarden, betalen we je het aankoopbedrag terug of verrekenen het direct met jouw nieuwe aankoop. [Vind jouw dichtstbijzijnde winkel] Bedragen boven € 500,- worden, voor jouw en onze veiligheid, altijd op je bankrekening teruggestort door middel van retourpinnen. Als je toch een product aan ons wilt terugsturen, dien je dit zelf te organiseren. Dit betekent dat je er zelf verantwoordelijk voor bent dat het product goed bij ons logistieke centrum aankomt. 

Omdat je zelf verantwoordelijk bent dat MediaMarkt het product in goede staat ontvangt, raden we je aan om:

  • Het product goed te verpakken,
  • Het product verzekerd te verzenden,
  • Alleen gebruik te maken van bekende vervoersbedrijven of van een door MediaMarkt verstrekt verzendlabel voor PostNL bemande inleverpunten.

Het MediaMarkt verzendlabel kunt u via ons call center of zelf via de retour portal  aanvragen. [Retour Portal]

Als je niet gebruik wil maken van het MediaMarkt verzendlabel, zendt dan het product onder vermelding van het bestelnummer en artikelnummer terug naar:

MediaMarkt Online Nederland
Pearyweg 1
4462 GT Goes

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen in ons logistieke centrum, sturen wij je een bericht ter bevestiging. Binnen drie dagen na ontvangst wordt jouw retour verwerkt en gecontroleerd. Voldoet het product aan onze retourvoorwaarden, dan wordt de terugbetaling in gang gezet en ontvang je, normaal gesproken, het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

Ophalen bij jou thuis

Grote en/of zware apparaten die wij bij jou thuis hebben bezorgd, kunnen niet in de winkel worden ingeleverd. Deze producten halen we kosteloos bij je thuis in Nederland op. Neem contact op met onze klantenservice om te weten over welke producten het gaat en om een afspraak te maken voor het ophalen van deze producten. Zodra het product in ons logistieke centrum is gecontroleerd en blijkt te voldoen aan onze retourvoorwaarden, betalen wij je het aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard bezorgkosten) terug.

Als je het product zelf naar ons opstuurt of als wij het product bij jou ophalen, dan vindt terugbetaling normaal gesproken plaats binnen 14 dagen na ontvangst en controle in ons logistieke centrum.