Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

Retouneren

Alle producten die bij MediaMarkt in Nederland zijn gekocht, kunnen binnen 30 dagen worden geretourneerd. Een product retourneer je in dezelfde staat als je hem hebt aangekocht, en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking. Op die manier kunnen wij het product een tweede leven geven. Zo dragen wij samen bij aan een duurzaam gebruik van consumentenelektronica.

Retour van kleine producten

We adviseren je als je een klein/handzaam product wilt laten retourneren, om dit via een van onze winkels te doen. Als je jouw product in de winkel inlevert en deze voldoet aan de retourvoorwaarden, dan betalen we je direct het aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard bezorgkosten) terug. Bedragen boven € 500,- worden, voor jouw en onze veiligheid, altijd op je bankrekening teruggestort door middel van retourpinnen.

Als je toch een product aan ons wilt terugsturen, dien je dit zelf te organiseren. Dit betekent dat je er zelf verantwoordelijk voor bent dat het product goed bij ons logistieke centrum aankomt en ook de kosten voor verzending draagt. Daarnaast betalen wij je in dit geval terug nadat het product door ons is ontvangen en gecontroleerd.

Omdat je zelf verantwoordelijk bent voor het terugsturen van je product, raden we je aan om:

  • Het product goed te verpakken,
  • Het product verzekerd te verzenden,
  • Alleen gebruik te maken van bekende vervoersbedrijven.

Zend het product onder vermelding van het bestelnummer, artikelnummer en reden van retour terug naar:

MediaMarkt Online Nederland
Pearyweg 1
4462 GT Goes

Retour van grote producten

Grote en/of zware apparaten die wij bij jou thuis hebben bezorgd, kunnen niet in de winkel worden ingeleverd. Deze producten halen we kosteloos bij je thuis in Nederland op. Neem contact op met onze klantenservice om te weten over welke producten het gaat en om een afspraak te maken voor het ophalen van deze producten. Zodra het product in ons logistieke centrum is gecontroleerd en blijkt te voldoen aan onze retourvoorwaarden, betalen wij je het aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard bezorgkosten) terug.

Als je het product zelf naar ons opstuurt of als wij het product bij jou ophalen, dan vindt terugbetaling normaal gesproken plaats binnen 14 dagen na ontvangst en controle in ons logistieke centrum.