Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

TAPO RV10 Plus Robotstofzuiger + Dock

-15%

€ 301.–

€ 255.85

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing

Bijzonderheden

Verpakking : Geopende verpakking
Voorkant : Meerdere krassen
Bovenkant : Kras
Onderkant : Gebruikerssporen
Achterkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden

Productomschrijving

Ben jij op zoek naar een handig apparaat om wat huishoudelij-ke taken over te nemen? Dan ben je aan het juiste adres bij de Tapo RV10-robotstofzuiger met dweilfunctie. Deze stille robot is helemaal naar wens in te stellen zodat hij grondig schoon-maakt op jouw manier.


Dweilen en stofzuigen met één apparaat


De handige Tapo RV10 Plus-robotstofzuiger is een fijne helper in het huishouden. Hij stofzuigt niet alleen, hij dweilt ook! Dankzij de 4 stofzuigniveaus en 3 dweilniveaus worden jouw vloeren altijd grondig schoongemaakt op de manier die jij wilt. Zelfs plakkerig vuil zoals kook- en frituurvet maakt geen schijn van kans. Als de stofzuiger klaar is, leegt hij zijn stofbak automatisch in het leegstation. Hierin zit een verzegelde stof-zak van 4 liter, zodat je er tot wel 70 dagen geen omkijken naar hebt. Het systeem geeft bovendien een melding als de stofzak vol is.

Slim schoonmaken zoals jij dat wilt


De robotstofzuiger heeft slimme, systematische navigatie. Hierdoor stelt hij een zigzagroute op, waardoor hij efficiënter schoonmaakt en minder gebieden overslaat dan robotstofzui-gers die een willekeurige route rijden. Je bedient het apparaat eenvoudig via de app of met spraakopdrachten. In de app beheer je daarnaast zelfgemaakte reinigingsschema’s, wissel je van reini-gingsmodus en controleer je de status van de stofzuiger. De Tapo RV10 Plus heeft bovendien verschillende sensoren om obstakels te detecteren en te voorkomen dat het apparaat van de trap kukelt. Wil je gebieden instellen waar de stofzuiger niet mag komen? Daarvoor gebruik je magnetische tape (afzonderlijk ver-krijgbaar).

Krachtige prestaties en grondige filtratie


Deze krachtpatser van Tapo genereert veel zuigkracht voor een diepe, grondige reiniging van tapijten en harde vloeren. Hij zuigt bijvoorbeeld ook vuil tussen spleten en van tapijten op. Dankzij de elektronische pomp en 3 waterstromen dweilt het apparaat verschillende vloertypen met een consistente waterdruk. Op een volle accu reinigt de Tapo RV10 Plus 3 uur onafgebroken. Als de accu bijna leeg is, keert hij terug naar het oplaadstation. Na het opladen gaat hij gewoon weer verder waar hij was gebleven. Het HEPA-filter filtert tot wel 99,9% van de allergenen zo klein als 0,3 micron. De grondige reiniging is dus ook fijn voor mensen met een allergie.

Handige functies


Wil je graag grondig reinigen onder je meubilair? Ook daar is deze stofzuiger een uitkomst. Dankzij het dunne ontwerp van 7,85 centimeter komt hij makkelijk op moeilijk bereikbare plekken. Deurdrempels en dikke tapijten tot 2 centimeter zijn ook geen probleem: hij rijdt er moeiteloos overheen. Verder is de stofzuiger voorzien van een afneembare hoofdborstel. Zo verwijder je eenvoudig vastzittende haren. Tot slot verlaagt drie-voudige ruisonderdrukking het geluidsniveau tot 53 decibel. Dat is stiller dan een werkende magnetron. Zo blijf jij gerust tv-kijken of muziek luisteren terwijl het apparaat zijn werk doet.

Specificaties

Productspecificaties
Aantal filters 1
Aantal tanks 1
Aanvullende garantie-informatie Geen aanvullende garantie-informatie
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
accessoirehouder Nee
Afstandsbediening Ja
Automatische terugkeer oplaadstation Ja
Breedte 34.2
Breedte verpakking 39.4
Combiborstel voor tapijt en harde vloer Ja
Diepte 34.2
Diepte verpakking 43.1
Dierenharenborstel Nee
Dweilfunctie Ja
Elektrische borstel Ja
Energiebron Accu
Fabrieksgarantie 2
Filter wasbaar Nee
Filtertype Vervangbaar
Frequentie 50
Geluidsniveau 55
Geplande schoonmaak Ja
Gewicht 6.52
Hoogte 7.9
Hoogte verpakking 34.7
Indicatie filtervervanging Nee
Ingangsspanning 220-240
Kamerherkenning Ja
Kleur Wit
Luchtstroom Static Pressure
Manufacturer Part Number (MPN) TAPO RV10 PLUS
Materiaal buitenkant Kunststof
Materiaal wielen Kunststof
Maximaal vermogen 25
Maximaal volume stofreservoir 4
Maximale accuduur 180
Min. duur van software-updates vanaf productintroductie 2
Modeljaar 2023
Nat-/droogzuigfunctie Ja
Omtrek verpakking 191.3 cm
Oplaadindicator Ja
Oplaadtijd 190 min
Oplader Ja
Overige kenmerken Maximaal vermogen Auto-Empty Dock: 950 watt
Software-updates vanuit fabrikant Ja
Soort batterij Lithium-ion
Stofreservoir display Ja
Te verbinden met app Ja
Totaalgewicht incl. verpakking 8.9
Type apparaat Robotstofzuiger met dweilfunctie
Type borstels/mondstukken Hoofdborstel, zijborstel, vod
Updatebeleid Via app
Verpakkingsinhoud 1 Robotstofzuiger, 1 Automatisch leegstation, 1 Dweildoek-mount, 1 Wasbare dweildoek, 4 Wegwerp stofzakken 4 liter, 2 Zijborstels, 2 HEPA-filters, 1 Reinigingsborstel, 1 Gebruiksaanwijzing
Verpakkingsvolume B x H x D (m) 39.4 cm / 34.7 cm / 43.1 cm
Wifi Ja
Zakloze technologie Ja
Zuigkrachtregeling Ja

Artikelnummer: 1761855

Voorraadreferentie: 61292350