MediaMarkt Outlet logo
Alle categorieën

ATHOM Homey Bridge

-25%

€ 69.–

€ 51.75

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing

Bijzonderheden

Verpakking : Geopende verpakking
Bovenkant : Meerdere krassen
Voorkant : Geen bijzonderheden
Achterkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden

Productomschrijving

Met de Athom Homey Bridge haal je één hub in huis voor al jouw smartapparaten. Luister muziek, stel alarmen in, zet je slimme verlichting aan en check wie er voor de deur staat. Het kan allemaal met deze compacte smarthub, want de Homey Bridge werkt met de meeste populaire merken en apparaten.

Eén hub voor al jouw smartapparaten


Vind jij het ook zo vervelend als je voor elk smarthomeapparaat een andere app moet openen? Dan is de Homey Bridge echt wat voor jou. Met dit handige apparaat koppel je moeiteloos jouw verschillende apparaten aan één hub. Zo bedien je de slimme deurbel van het ene merk en de slimme speaker van het andere merk gemakkelijk vanaf één plek. Het bekabelde apparaat wordt geleverd met een voedingsadapter en een aansluitkabel van 1,5 meter, zodat je het eenvoudig neerzet waar jij wilt.

Voorzien van alle smarthomeprotocollen


De Homey Bridge is voorzien van alle relevante communicatieprotocollen, zodat al jouw apparaten moeiteloos met elkaar communiceren. Koppel je apparaten dus niet alleen via wifi en bluetooth, maar ook via Zigbee, Z-wave, 433MHz-signalen en infraroodsignalen. Zonder abonnement koppel je maximaal 5 apparaten. Heb je meer smarthome-apparaten in huis? Neem dan een Homey Premium-abonnement om een onbeperkt aantal apparaten aan de bridge te koppelen en toegang te krijgen tot Homey Insights, Logica en Variabelen. Zo houd jij nog makkelijker de controle. Wanneer je de bridge koopt, kun je Premium 3 maanden kosteloos uitproberen.

Functioneel en elegant


Voor het beste bereik wordt aangeraden om de Athom Homey Bridge in een centrale open ruimte te zetten. Gelukkig heeft het compacte apparaatje een erg strak en stijlvol design, dus het is ook helemaal niet nodig om hem in een hoekje te verstoppen. Het platte, diskvormige ontwerp past eenvoudig op je dressoir, naast je tv of waar je maar wilt. Bovendien zorgt de kleurrijke ledverlichting rond de onderrand voor een extra sfeervolle uitstraling. Heb je liever geen verlichting? Dan zet je de lichtstrip gewoon ook uit via de app. Zo kies je eenvoudig de uitstraling die bij jou past.

Te bedienen met de app en je stem


Je bedient de Homey Bridge (en dus al jouw smartapparaten) gemakkelijk met de Homey-app voor iOS, Android of web. Zelfs als je aan de andere kan van de wereld bent, bedien je de verbonden apparaten in jouw huis nog steeds zonder moeite. Zo houd je ook op vakantie een oogje in het zeil. Ben je thuis, maar heb je jouw telefoon even niet bij de hand? Geen man over boord! De Athom Homey Bridge is compatibel met Alexa en de Google Assistent, dus je voert ook eenvoudig spraakopdrachten uit. Geen gedoe, alleen gemak.

Specificaties

Productspecificaties
Aantal kanalen 6
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
Bluetooth Ja
Bluetooth-profiel LE
Breedte 12.8
Breedte verpakking 20
Compatibel met Alexa, Google Assistant, Aeotec, Aqara & Xiaomi ZigBee, BeeWi, Bosch-Siemens Home Connect, Dyson, EcoDim, Flamingo, Forest, Gardena, Greenwave Systems, IKEA Trådfri, INNR, KlikAanKlikUit, LG TV, Lightwave RF, LinkTap, Logitech Sound System, Netatmo, Nuki, Osram Lightify, Philips Hue, Philips TV
Compatibele platformen Amazon Alexa
Diepte 12.8
Diepte verpakking 20
Energiebron Netsnoer
Fabrieksgarantie 2
Frequentie 433
Frequentiebereik 433 MHz
Gewicht 254
Hoogte 3.5
Hoogte verpakking 30
Ingangsspanning 5
Introductiedatum 2023-02-07
Juridische informatie Vereist een mobiele telefoon + een abonnement vanaf 5 apparaten
Kleur Zwart
Lengte aansluitkabel 1.5
Manufacturer Part Number (MPN) HOMEY-BRIDGE-EU-01
Materiaal Kunststof
Min. duur van software-updates vanaf productintroductie 4
Modeljaar 2021
Omtrek verpakking 110 cm
Ondersteunde protocollen Zigbee, Z-wave (Plus, S2), Wifi, Bluetooth, 433 MHz, Infrarood
Overige kenmerken Bedien alles in huis
Smarthome-toepassingsgebied Hubs
Software-updates vanuit fabrikant Ja
Spraakbesturing Nee
Standalone-oplossing Ja
Te verbinden met app Ja
Toepassingsgebied Binnengebruik
Totaalgewicht incl. verpakking 3
Type apparaat Slim controlestation
Updatebeleid Onbekend
Verpakkingsinhoud Homey Bridge, USB-adapter, USB-kabel, handleiding, 3 maanden Homey Premium
Verpakkingsvolume B x H x D (m) 20 cm / 30 cm / 20 cm
Wifi-connectiviteit Ja
Wifi-standaarden Wireless AC

Artikelnummer: 1714460

Voorraadreferentie: 62257189