Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

SAMSUNG RB34C704DB1/EF WiFi Koel-vriescombinatie Zwart

Energie label d

-15%

€ 649.–

€ 551.65

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing

Bijzonderheden

Verpakking : Geen originele verpakking
Zijkant links : Meerdere krassen
Voorkant : Geen bijzonderheden
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden

Productomschrijving

Houd je levensmiddelen moeiteloos koel en vers met de Samsung RB34C704DB1/EF koel-vriescombinatie. Dankzij een gelijkmatige luchtcirculatie, No Frost-technologie en slimme vershoudlades bewaar jij je etenswaren zorgeloos. En met wifi, SmartThings en de kracht van AI gaat er een wereld aan mogelijkheden en energiebesparing voor je open.

Groter dan hij lijkt


Een keuken is niet compleet zonder een koelkast. Deze koel-vriescombinatie van Samsung is een relatief compact, vrijstaand model waar jij zorgeloos al jouw levensmiddelen in bewaart. Er past meer in dan je zou verwachten, want dankzij efficiënte SpaceMax-isolatie zijn de wanden heel dun. Het resultaat: meer binnenruimte in een apparaat dat niet uitsteekt ten opzichte van het aanrecht. Bovendien wordt het apparaat aangedreven door een krachtige en duurzame Digital Inverter Compressor. Koelen en invriezen doe je daarnaast zeer snel met de functies Power Cool en Power Freeze. Zo krijgt niets de kans om te ontdooien en zijn jouw boodschappen snel koud.

Versheid op één


Met een koelinhoud van 230 liter en een vriescapaciteit van 114 liter kom jij geen ruimte tekort. Het apparaat is handig ingedeeld met diverse schappen en deurvakken en heeft bovendien meerdere slimme lades voor versproducten. De Optimal Fresh+-lade biedt de flexibiliteit die je zoekt: gebruik hem als één lade of splits hem in 2 zones met verschillende temperaturen. De linkerkant is koeler en daarmee uitermate geschikt voor vlees en vis. De Humidity Fresh+-lade doet er nog een schepje bovenop en laat je met de draaiknop zelf de luchtvochtigheid aanpassen. Zo houd je al je versproducten lekker vers en sappig.

Futuristische functionaliteiten


Ontgrendel het potentieel van deze koel-vriescombinatie met de SmartThings-app. Deze helpt je om actief energie te besparen en dat werkt in jouw voordeel. De AI Energy Mode herkent je gebruikspatroon en maakt op basis daarvan een schatting van het energieverbruik. Heb je jouw spaardoel overschreden, dan beveelt de app aan om de spaarmodus in te schakelen. Ook houdt SmartThings het apparaat in realtime in de gaten. Je ontvangt meldingen over de status, eventueel onderhoud en oplossingen voor problemen. Met de Cooking-functie houdt de app je ingrediënten en houdbaarheidsdatums bij en stelt hij recepten voor. Altijd kookinspiratie dus!

Altijd even koud


Een constante temperatuur is cruciaal voor de versheid van je etenswaren. Deze koel-vriescombinatie is daarom ontworpen met All-Around Cooling. Dit zorgt voor een gelijkmatige koeling in de gehele binnenruimte. Het systeem controleert voortdurend de temperatuur en corrigeert waar nodig eventuele temperatuurschommelingen. Slim geplaatste luchtgaten creëren daarnaast een efficiënte luchtcirculatie. Het maakt dus niet uit waar in de koelkast je iets bewaart, want de temperatuur is overal gelijk. De Metal Cooling-achterwand houdt daarnaast de kou in de lucht beter vast. Bovendien is ontdooien niet langer nodig: No Frost voert vocht af en voorkomt ijsvorming, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

Specificaties

Productspecificaties
Aantal deuren 2
Aantal deurvakken 3
Aantal koellades 2
Aantal schappen koelvak 3
Aantal vriesvakken 3
Aanvullende garantie-informatie Geen aanvullende garantie-informatie
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
Afmetingen (B x H x D) 59.5 cm x 185.3 cm x 65.8 cm
Bewaartijd bij stroomuitval (u) 9
Binnenverlichting Ja
Breedte 59.5
Breedte verpakking 725
Deur opent naar Veranderlijk
Diepte 65.8
Diepte verpakking 623
Display Ja
Energie-efficiëntieklasse (EU 2017/1369) D
Energie-efficiëntieschaal van de EU (EU 2017/1369) A-G
Fabrieksgarantie 2
Flessenrek Nee
Geluidsniveau (akoestisch geluid via lucht) 35
Gewicht 66
Hoogte 185.3
Hoogte verpakking 1923
IJsdispenser Nee
Inhoud van de koelvakken 230
Inhoud van de vriesvakken 114
Introductiedatum 2023-05-15
Jaarlijks energieverbruik 204
Kleur Zwart
Klimaatklasse Extended temperate
Manufacturer Part Number (MPN) RB34C704DB1/EF
Model Koel-vriescombinatie
Modeljaar 2023
NoFrost Ja
Omtrek verpakking 461.9 cm
Plaats vriesvak Onder
Signaal bij open deur Ja
Snelkoelfunctie Ja
Snelvriesfunctie Ja
Software-updates vanuit fabrikant Onbekend
Soort koelsysteem Inverter
Te verbinden met app Ja
Temperatuur regelbaar diepvriesgedeelte Ja
Temperatuur regelbaar koelgedeelte Ja
Temperatuurweergave koelvak Ja
Temperatuurweergave vriesvak Ja
Totaalgewicht incl. verpakking 69
Type apparaat Koel-vriescombinatie
Updatebeleid Apparaat is compatibel met de SmartThings-app, maar krijgt zelf geen updates. De app wordt periodiek geüpdatet. De leverancier geeft niet aan wanneer dergelijke updates worden geïntroduceerd, maar consumenten worden via de SmartThings-app wel op de hoogte gebracht van updates.
Verpakkingsinhoud Koel-vriescombinatie, 2 koellades, eierrekje, gebruikershandleiding
Verpakkingsvolume B x H x D (m) 725 mm / 1923 mm / 623 mm
Verstelbare poten Ja
Waterdispenser Nee
Wifi Ja

Artikelnummer: 1762335

Voorraadreferentie: 62370230