Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

SAMSUNG Galaxy Buds2 Pro Grijs

-35%

€ 169.–

€ 109.85

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing

Bijzonderheden

Verpakking : Gerepareerd product in geopende verpakking
Voorkant : Geen bijzonderheden
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden

Productomschrijving

Met de Samsung Galaxy Buds2 Pro Grijs ervaar je een nieuwe geluidsdimensie. Deze waterbestendige noisecancelling-oordopjes hebben 24-bits-hifi-geluid, een goede batterij en een ergonomisch ontwerp voor een zeer comfortabele pasvorm. Zo hoor je geluid zoals het moet klinken.

Heldere geluidsoverdracht en 23 uur luisterplezier


Deze Samsung-oordopjes zijn volledig draadloos en te verbinden via bluetooth. De Galaxy Buds2 Pro zijn compatibel met bluetoothversie 5.3, wat zorgt voor een heldere geluidsoverdracht als je muziek luistert. Dus pak jouw Galaxy-smartphone, Tab of Watch erbij om snel verbinding te maken. Je hebt daarna op een volle batterij, zelfs met noisecancelling ingeschakeld, tot 5 uur afspeeltijd. Als je de meegeleverde case volledig oplaadt, krijg 18 uur extra. In totaal geniet je tot 23 uur van al jouw favoriete audio. Daar kom je de dag dus wel mee door.

Creëer jouw audio-universum


Luisterkwaliteit staat bij de Samsung Galaxy Buds2 Pro voorop. Daarom beschikken ze over Active Noise Cancelling. Het achtergrondgeluid wordt door 3 krachtige Signal-to-Noise-Ratio-microfoons tegengehouden, zodat je ongestoord geniet van jouw podcast, luisterboek en muziek. De 2-weg dynamische speakers zorgen voor een uitgebalanceerd 24-bits-hifigeluid, zodat de diepe bas en heldere hoge tonen naar verhouding klinken. Til jouw luisterervaring naar een nog hoger niveau door op jouw Galaxy-device 360 Audio te installeren. Dankzij Dolby Head Tracking-technologie wordt deze driedimensionaal. In combinatie met Dolby Atmos wordt de audio nog gedetailleerder. Een ding is zeker: jij staat centraal in deze audio-ervaring.

Soepel switchen en Voice Detect


Er komen geen knoppen aan te pas om de Galaxy Buds2 Pro te bedienen. Met een simpele tik of swipe bedien je de muziek, het volume en inkomende oproepen. Gesprekken voer je overigens in kraakheldere kwaliteit. Even face-to-face met iemand praten? Laat deze Galaxy-oordopjes gerust in je oren zitten. Voice Detect-functie schakelt de noisecancelling uit en het omgevingsgeluid in om een goed gesprek te kunnen voeren. Daarnaast is het schakelen tussen jouw Buds2 Pro en andere Samsung-apparaten zeer eenvoudig. Dit doe je dankzij Auto Switch. Door deze functie blijf je met een simpele handeling altijd verbonden en bereikbaar.

Ergonomisch, waterbestendig design en altijd vindbaar


Met een lange batterijduur is het belangrijk dat de in-earoordopjes goed zitten. Deze kleurrijke Galaxy Buds2 Pro wegen slechts 5,5 gram. Daarnaast is het ontwerp ergonomisch, want deze vormt zich naar jouw oorschelp, en 15% kleiner in vergelijking met de eerste Buds. Door hun kleine formaat wil je ze altijd bij de hand hebben. Installeer daarom SmartThings Find op je Samsung-smartphone of -tablet om gealarmeerd te worden en een melding te ontvangen als je ze ergens laat liggen. Als laatste zijn deze oortjes zweet- en waterbestendig, waardoor je ze ook in de regen of tijdens het sporten blijft gebruiken.

Specificaties

Productspecificaties
Aansluitingen USB-C
Aanvullende garantie-informatie Geen aanvullende garantie-informatie
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
Bluetooth Ja
Bluetoothversie 5.5
Breedte 19.9
Breedte verpakking 10
Diepte 18.7
Diepte verpakking 10
Draadloos opladen Ja
Draagwijze In-ear
Fabrieksgarantie 2
Frequentie microfoon Onbekend
Frequentiebereik Onbekend
Geïntegreerde microfoon Ja
Geluidssterkte 25 Db
Gewicht 5.4
Headset-functie Ja
Hi-res-audio Ja
Hoogte 21.6
Hoogte verpakking 3
Inclusief oplader Nee
Introductiedatum 2022-08-11
Kleur Grijs
Kleur (basic) Grijs
Manufacturer Part Number (MPN) SM-R510NZAAEUB
Maximale accuduur 28
Min. duur van software-updates vanaf productintroductie 2
Modeljaar 2022
Noise-Cancelling Active (ANC)
Omtrek verpakking 36 cm
Oplaadtijd 1 uur
Overige kenmerken 24bit ipv 12bit
Ruisonderdrukking Ja
Signaaloverdracht Draadloos
Software-updates vanuit fabrikant Onbekend
Spreektijd 4 uur
Stand-bytijd 80 uur
Totaalgewicht incl. verpakking 0.16
Type apparaat Bluetooth-headset
Updatebeleid Onbekend
Verpakkingsinhoud Galaxy Buds2 Pro, oorhaak, USB-oplaadkabel, snelstartgids, waarschuwings- en garantiedocument
Verpakkingsvolume B x H x D (m) 10 cm / 3 cm / 10 cm
Volumeregeling Ja

Artikelnummer: 1731326

Voorraadreferentie: 60976759