Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

IROBOT Braava Jet m6 dweilrobot

-15%

€ 533.–

€ 453.05

incl. btw, verzendkosten en indien van toepassing kosten thuiskopieheffing

Bijzonderheden

Verpakking : Geopende verpakking
Voorkant : Meerdere krassen
Achterkant : Geen bijzonderheden
Bovenkant : Geen bijzonderheden
Onderkant : Geen bijzonderheden
Zijkant rechts : Geen bijzonderheden
Zijkant links : Geen bijzonderheden

Productomschrijving

De iRobot Braava Jet m6 is een dweilrobot met wifi-verbinding. Deze kleine krachtpatser neemt je dankzij diverse slimme technologieën al het dweilwerk uit handen. Zo houd jij meer tijd over voor leukere dingen.

Dweilt zoals jij dat zou doen


De iRobot Braava Jet m6 dweilt jouw huis precies zoals jij dat zou doen en maakt jouw vloeren in nette banen schoon. Dankzij een geavanceerd pad-systeem weet de robot op basis van het type pad welke dweilmodus hij moet gebruiken. Bevestig eenvoudig een schoonmaakpad en de Braava selecteert automatische de juiste schoonmaakmethode. De dweilrobot is verder uitgerust met precisiespray om hardnekkig vuil los te weken en kleverige vlekken of vet aan te pakken. Het apparaat is geschikt voor afgewerkte harde vloeren, waaronder tegels, hardhout, steen en meer.

Bepaal zelf hoe er wordt schoongemaakt


De dweilrobot is uitgerust met Smart Mapping: een technologie waarmee het apparaat moeiteloos rond objecten en onder meubilair navigeert. Met Slim opladen en hervatten wordt de robot opgeladen tot hij weer genoeg stroom heeft om zijn schoonmaakklus af te ronden. Zo bespaar je geld en energie. De dweil is verder te verbinden met de iRobot OS-app om jouw schoonmaakroutines beter te leren kennen en om aangepaste planningen voor te stellen. Ook is het mogelijk om de robot zo in te stellen dat hij gaat dweilen als jij op je werk bent, zodat je bij thuiskomst altijd van een schone vloer geniet.

Handige starterkit


De iRobot Braava Jet m6 wordt geleverd met een bijbehorend Home Base-laadstation en een netsnoer. Ook is er een speciale starterkit met schoonmaakpads in de verpakking inbegrepen. Hierin vind je onder andere een proefverpakking van het Braava Jet-schoonmaakproduct voor harde ondergronden, 2 wegwerppads voor nat dweilen en 1 wegwerppad voor droog afnemen. Ook wordt de dweilrobot geleverd met 1 wasbare pad voor nat dweilen en 1 voor droog afnemen Zo heb je meteen voor elke schoonmaakklus een geschikte pad bij de hand.

Specificaties

Productspecificaties
Aantal tanks 1
Aanvullende update-informatie Voor zover op de afbeeldingen apps worden getoond, geldt dat MediaMarkt niet kan garanderen dat de apps tijdens de volledige levensduur van het product goed zullen blijven functioneren. Dit hangt af van het beleid van de fabrikant.
accessoirehouder Nee
Afstandsbediening Nee
Automatische terugkeer oplaadstation Ja
Breedte 25
Breedte verpakking 40
Combiborstel voor tapijt en harde vloer Nee
Diepte 27
Diepte verpakking 15
Dierenharenborstel Nee
Dweilfunctie Ja
Elektrische borstel Nee
Energiebron Accu
Fabrieksgarantie 2
Filter wasbaar Nee
Geluidsniveau 35
Geplande schoonmaak Ja
Gewicht 2.2
Hoogte 9
Hoogte verpakking 52
Indicatie filtervervanging Nee
Kamerherkenning Ja
Kleur Wit
Manufacturer Part Number (MPN) m613840
Maximale accuduur 90
Nat-/droogzuigfunctie Ja
Omtrek verpakking 162 cm
Oplaadindicator Ja
Oplaadtijd Tot 3 uur
Oplader Ja
Overige kenmerken Met Imprint Link Technology kunnen de Braava jet m6 dweilrobot en robotstofzuigers uit de Roomba i- en s-seriesamenwerken voor een extra grondige schoonmaak. Zodra de robotstofzuiger klaar is met stofzuigen vertelt hij aan Braava jet m6 dat het tijd is om te beginnen met dweilen, waarna Braava jet m6 automatisch begint te dweilen of afnemen.
Software-updates vanuit fabrikant Onbekend
Soort batterij Lithium ion
Stofreservoir display Nee
Te verbinden met app Ja
Toepassingsgebied Harde vloeren
Totaalgewicht incl. verpakking 5.2
Type apparaat Dweilrobot
Updatebeleid Onbekend
Verpakkingsinhoud Home Base laadstation, netvoeding, Cleaning Starter kit met Braava jet Hard Floor Cleaning Solution sample, 2 wegwerppads voor nat dweilen, 1 wegwerppad voor droog afnemen, 1 wasbare pad voor nat dweilen en 1 wasbare pad voor droog afnemen
Verpakkingsvolume B x H x D (m) 40 cm / 52 cm / 15 cm
Wifi Ja
Zakloze technologie Ja
Zuigkrachtregeling Nee

Artikelnummer: 1633016

Voorraadreferentie: 61119076